Bestellen

Bestellen

 

Op deze pagina staan de meest gestelde vragen over bestellen en levering gesorteerd op onderwerp. 

Populaire gereedschappen en meters kunt u binnenkort bestellen via deze website. Deze en overige artikelen kunt u ook bestellen via telefoon, chat,  fax, contactformulier of per e-mail:

Tel: +31 70 385 21 04
Fax: +31 70 383 03 00 (alleen ontvangst)
E-mail: components@kreisler.nl

Wij leveren vrijwel alles!

Mocht iets wat u zoekt niet te vinden zijn in het zoekveld.  Neem contact met ons op of stuur ons een RFQ met uw aanvraag!

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u binnen een uur een ontvangstbevestiging van ons. Na het controleren van uw gegevens en het plaatsten van uw bestelling ontvangt u een orderbevestiging.  Als u de officiële orderbevestiging niet binnen 48 uur ontvangen heeft, neem dan contact met ons op.

Bestellingen worden nog dezelfde dag verwerkt. Voorraad wat voor 15:00 besteld wordt gaat nog dezelfde dag de deur uit.

Met spoed iets nodig? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Wij werken niet met vaste kortingen i.v.m. de aard van de artikelen en het groot aantal bronnen waar wij deze betrekken.  Dit zijn niet altijd de distributeurs die met kortingschema’s kunnen werken. Vaak zijn er wel staffelkortingen. Standaard staffels in de branche zijn:  5/10/25/50/100/250/500/1000/2500 stuks;  het kan verstandig zijn hier rekening mee te houden.

Op dit moment is de webshop niet actief. Het merendeel van de miljoenen verschillende producten (voornamelijk componenten) die wij kunnen leveren zullen hier niet in komen te staan. Binnenkort bevat onze niche webwinkel een hele kleine selectie meters, instrumenten, gereedschappen en aanverwante artikelen en is voornamelijk op kleine aantallen gericht. Neem contact met ons op zodra hogere aantallen gewenst zijn.

Met de openstelling van de Chinese markt voor westerse bedrijven is er helaas ook een enorme toename van namaak- of opnieuw gemarkeerde  componenten beschikbaar gekomen. Wij zijn door schade en schande wijzer geworden en werken inmiddels met een selectie van bedrijven die erg ver gaan in het voorkomen van het leveren van dit soort componenten. Wij zullen eerst uit onze vaste en regelmatige getoetste (cf. ISO9001) groep leveranciers putten die aan onze hoge normen voldoen. Mocht het voorkomen dat als laatste strohalm we alleen in Azië lastige componenten vinden dan zullen we hier voor waarschuwen en eventueel preventieve laboratoriumtests aanbieden.

Wij accepteren bestellingen van zowel particulieren als bedrijven. Echter, particulieren worden verzocht hun orders vooraf te betalen met een minimale orderwaarde van €200 excl. BTW. Houd er rekening mee dat alle in de EU gevestigde bedrijven een geldig BTW-nummer moeten hebben.

Jazeker, wij zijn FHI lid.

Jazeker! Het NCAGE nummer is H5059.

Kreisler Import  is ISO9001 gecertificeerd via DNV. Voor de ISO14001 zijn we niet gecertificeerd, maar houden wel de richtlijnen aan.

  Niet gevonden wat u zoekt?