Meters & Instrumenten

Wij leveren vrijwel alle merken meters, instrumenten en aanverwante producten maar hebben een speciale band met de onderstaande  fabrikanten, Simpson Electric en Electro-Technic Products, wiens  producten we erg gunstig aan kunnen bieden (binnenkort via deze website) .

Simpson Electric Company®

Dit Amerikaanse bedrijf loopt al tegen de 100 jaar aan en levert ca. 10000 verschillende standaard analoge- en digitale meters met toebehoren. Uiteraard van de hoogste kwaliteit .  De meeste van de standaard versies kunnen naar wens aangepast worden.

Electro-Technic Products Inc.®

Dit Amerikaanse bedrijf levert HF Generatoren, vacuüm- en pinhole detectoren, handzame Corona-behandelingsappratuur, en educatieve instrumenten.

Toepassingen:

  • Vacuümcontrole van glazen behuizingen, lampen, dubbelglas.
  • Het contactloos mixen van vloeistoffen (bijv. in petrischalen), ESD testen.

Corona-behandeling via de ETP treater geschiedt via een elektrische ontlading om de spanning van het polymeeroppervlak te beïnvloeden. Door hun lage oppervlak-energie zijn de meeste polymeren moeilijk te bedrukken, te verlijmen of te coaten. Om dit te verbeteren is het vaak nodig de oppervlakte-energie van het substraat te verhogen zodat deze net iets hoger is dan die van het product dat erop wordt aangebracht. Door Corona-behandeling kan men de bevochtigbaarheid van een oppervlak verhogen. Dit zorgt dan voor een betere verwerking van producten als inkt en lijm.

Neem contact op

Wij streven ernaar om u dezelfde dag nog te helpen!