Over ons

Kreisler Import BV is vooraanstaande leverancier voor zowel nationale en internationale bedrijven op het gebied van lucht- en ruimtevaart, defensie, PCB industrie, elektrotechnische bedrijven, vervoer en telecommunicatie. Kreisler is verdeeld in twee divisies: Components en Publications.  Beide divisies zijn AS9120B/ ISO 9001 gecertificeerd, volgen de ISO14001 en werken nauw samen.

Twee divisies, één krachtige organisatie

Kreisler Import BV – Components is uw partner voor het leveren van alle elektronische componenten en toebehoren. Dit geldt voor zowel courante als verouderde typen. Via onze bronnen met meer dan 80 miljoen verschillende componenten kunnen wij veel van uw verkrijgbaarheidsproblemen oplossen.

Mocht een product niet meer verkrijgbaar zijn dan zoeken we een zo goed mogelijk passend alternatief voor u.

Daarnaast bieden wij oplossingen voor het uitbesteden van inkooptaken om u af te helpen van eenmalige of incidentele leveranciers.

Kreisler Import BV – Publications is uw partner voor technische publicaties, internationale industriële normen en wet- en regelgeving. Door het leveren van zowel meerdere als afzonderlijke publicaties in gedrukt of elektronisch formaat, ook van verschillende uitgevers, bieden wij u een one-stop-shop voor al uw benodigde technische publicaties. Service heeft bij ons de allerhoogste prioriteit. 

tevreden klanten
+
jaar ervaring in deze business
merken in het programma
+
zonnepanelen geinstalleerd

Waarom doen we het

Ons doel is eenvoudig: wij leveren technische publicaties en elektronische componenten tegen een hoog kwaliteitsniveau. Wij zorgen ervoor dat u nooit hoeft te zoeken naar de componenten of de publicatie die u nodig heeft. En we zoeken net zo lang tot we de juiste gevonden hebben. Door onze jarenlange relaties met veel fabrikanten, distributeurs of OEM’s  voor componenten en instituten en uitgevers voor publicaties zijn wij op de hoogte van de actuele prijzen, levertijden en opties. Met ons heeft u één aanspreekpunt voor al uw ‘lastige’ componenten en alle gewenste publicaties, dit bespaart u veel kostbare tijd én geld.

Onze missie

Wij proberen onze klanten te helpen zoals we zelf geholpen zouden willen worden. 

Dat is, om te beginnen, met het leveren van artikelen van hoge kwaliteit,  die al dan niet in productie zijn, in de gevraagde aantallen binnen de gewenste levertermijn tegen een redelijke prijs.

Vervolgens kunnen we aan allerlei speciale eisen voldoen qua verpakking, traceerbaarheid, testen, calibratie en wat u verder nog zou wensen op componentengebied.

Om een inkoopafdeling nog beter te kunnen helpen kunnen we er ook voor zorgen dat het aantal crediteuren afneemt in uw organisatie. U kunt uw projectlijst (Bill of materials of BOM) bij ons neerleggen en het kan u snel een flink aantal opdrachten, bevestigingen, magazijn-inboekingen en betaalopdrachten schelen.

Afzetmarkten

Kreisler Import levert aan het bedrijfsleven, de industrie, onderwijsinstellingen en overheid op het gebied van:

 • Lucht- en ruimtevaart
 • Spoorwegen / Railinfra
 • PCB productie / assemblage
 • Defensie
 • Scheepsbouw / – onderhoud
 • Energie
 • Petrochemie
 • Elektrotechniek
 • Communicatie
 • Elektronica reparatie
 • Productie / Fabrikage

Milieuverklaring

Kreisler hecht veel waarde aan het ondernemen op een milieuvriendelijke en maatschappelijk verantwoorde manier. Wij streven ernaar om natuurlijke hulpbronnen en afval te minimaliseren door onder meer recycling van verpakkingsmateriaal en het verwerken en afvoeren van gescheiden afval (papier, glas, plastic en organisch materiaal). Daarnaast vinden wij het belangrijk zuinig om te gaan met energie. Een deel van de energie die wij nodig hebben, wordt opgewekt door zonnepanelen op het dak.

Kamer van Koophandel Den Haag: 27196900
BTW-nummer: NL809805005B01
NATO: H5059
D-U-N-S nummer: 406064431
AS 9120B/ ISO 9001 gecertificeerd
FHI lid
Opgericht: 1970