Services

Waar wij u mee van dienst kunnen zijn:

• Inkoopuitbesteding/ -ondersteuning
• Componenten testen
• Moeilijk verkrijgbare componenten
• Overtollige voorraad
• Vervangende componenten

Services

 

De afdeling Components van Kreisler Import BV is gespecialiseerd in de distributie van elektronische componenten, instrumenten en aanverwante producten. Bovendien kunnen we behulpzaam zijn met inkoopondersteuning om het aantal crediteuren bij u te verminderen en daarmee hoge kostenbesparingen te realiseren.

 

Klantbeoordelingen

Onze Specialiteiten

Uitgebreid assortiment

Door uitstekende relaties met onze leveranciers kunnen wij veel courante en verouderde elektronische componenten zeer snel leveren. U kunt bij ons terecht voor producten van meer dan 9000 verschillende merken. Staat er niet bij wat u zoekt, neem contact met ons op en wij bekijken de mogelijkheden!

Persoonlijk contact

Geen telefonisch keuzemenu, geen lange wachtrijen. Kreisler Import BV bestaat uit een team van ervaren, enthousiaste en servicegerichte medewerkers die al jarenlang bij het bedrijf werkzaam zijn. Het team staat tijdens kantooruren voor u klaar via telefoonnummer 070 385 2104, e-mail components@kreisler.nl of chat direct met ons via het chatblokje rechts onderaan deze pagina.

Vendor Reduction

Het is al tijden bekend dat het reduceren van het aantal leveranciers binnen een organisatie leidt tot flinke kostenbesparingen. Doordat wij dit al voor een aantal klanten uitvoeren kunnen we soms zelfs hogere kortingen bedingen en veel bijkomende orderkosten vermijden. Wij kunnen u helpen vanaf vandaag hoge kosten te besparen.

Milieubewust

Kreisler Import hecht veel waarde aan het ondernemen op een milieuvriendelijke en maatschappelijk verantwoorde manier. Wij streven ernaar om natuurlijke hulpbronnen en afval te minimaliseren door onder meer recycling van verpakkingsmateriaal en het verwerken en afvoeren van gescheiden afval (papier, glas, plastic en organisch materiaal). Daarnaast vinden wij het belangrijk zuinig om te gaan met energie. We hebben in 2017 al onze TL verlichting vervangen door LED verlichting. Een deel van de energie die wij nodig hebben, wordt opgewekt door 17 zonnepanelen op ons dak.

Wij volgen de richtlijnen uit ISO 140001 op dit gebied.