Moeilijk verkrijgbare componenten?

Niet, of niet  tijdig leveren van componenten door allocatie of veroudering kan ernstige problemen veroorzaken. De productie kan stoppen met gevolgen die u beter kunt voorstellen dan wij. Gelukkig kan Kreisler deze lastige onderdelen vaak toch nog vinden als u ze nodig heeft.

U kunt deze en miljoenen anderen artikelnummers hier in onze database vinden  invoeren met vaak verassende resultaten. Surplus- en distributeursvoorraad van vele duizenden bedrijven worden hier vermeld en veranderen dagelijks (overigens kunnen we ook uw overschot componenten op laten nemen in deze database).

We zoeken over de hele wereld, maar als een artikel niet meer te vinden is, dan gaan we op zoek naar een andere oplossing. We zullen eerst proberen uw onderdeel om te zetten naar een alternatief van een ander merk. Als er geen bevredigend alternatief is gevonden, nemen we de volgende stap: op basis van de originele specificaties kunnen we vaak verouderde condensatoren, discrete halfgeleiders, relais, samengestelde kabels en connectoren laten reproduceren. We kunnen bij diverse fabrieken bemiddelen om deze aan te laten passen aan uw specifieke behoeften. Probeer ons, we geven niet snel op om een oplossing voor u te vinden.

Neem contact op

Wij streven ernaar om u dezelfde dag nog te helpen!